KOLEKSI NASYID

Sesungguhnya – Raihan

 

Kasih Sayang – Raihan

 

Ya Nabi Salamun Alaika – Raihan

Pergi Tak Kembali – Rabbani

Intifada – Rabbani

MENTARI MERAH DI UFUK TIMUR – RABBANI (bersama Amy Search)

Sepohon Kayu – NadaMurni

Selimut Putih – Nada Murni

rabiatul adawiyah – Inteam

Doa Seorang Kekasih – In Team

 

Opick Astaghfirullah

 

Opick Feat Mellly Goeslaw “Takdir”

Opick – Tombo Ati

Opick – Taubat

Advertisements

13 Responses to KOLEKSI NASYID

  1. FANTASTIC CUTE berkata:

    OLEH2 WONDERGIRLS

    Like

  2. siti nur berkata:

    lagu doa seorang bkekasih bagus di dengar untuk pasangan yang bakal berkahwin…semoga apa yang terjadi dapat kita tempuhi dengan sabar..insya allah

    Liked by 1 person

  3. wan berkata:

    banyaknye lagu nasyid.. mitak share yea..

    Like

  4. wan berkata:

    mintak share yea..

    Like

  5. Ashfiyaa berkata:

    slm syeikh..ana dload lagu nih

    Like

  6. Sitizurhidah Din berkata:

    salam…sy puan siti nak minta share…suka dgn blog saudara…tapi mcm mana nk download/copy lagu nasyid dgn bacaan ayat suci…boleh tolong saya.tk …email sitizurhidadin@yahoo.com

    Like

  7. Tanpa Nama berkata:

    sy suke sgt dgn blog ini, byk info..

    Like

  8. alin ahza berkata:

    banyak betul lagu-lagu yang ada dalam blog ni ye. lagipun lagu-lagunya pun best terutama lagu daripada opick

    Like

  9. nurulnasuha binti mohd shah berkata:

    ini lagu lagu nasyid yang paling best di dunia lebih daripada lagu lagu rock lain.saya suke…

    Like

  10. nurulnasuha binti mohd shah berkata:

    penyanyi lagu du’a belum ada lagikah?saya pun baru minat lagu itu…banyak jugek lagu lagu dalam blog ustaz

    Like

  11. NurRaihanah berkata:

    lagu Al-Fateh xde ke?? 😦

    Like

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: