KOLEKSI NASYID

Sesungguhnya – Raihan

 

Kasih Sayang – Raihan

 

Ya Nabi Salamun Alaika – Raihan

Pergi Tak Kembali – Rabbani

Intifada – Rabbani

MENTARI MERAH DI UFUK TIMUR – RABBANI (bersama Amy Search)

Sepohon Kayu – NadaMurni

Selimut Putih – Nada Murni

rabiatul adawiyah – Inteam

Doa Seorang Kekasih – In Team

 

Opick Astaghfirullah

 

Opick Feat Mellly Goeslaw “Takdir”

Opick – Tombo Ati

Opick – Taubat

  1. lagu doa seorang bkekasih bagus di dengar untuk pasangan yang bakal berkahwin…semoga apa yang terjadi dapat kita tempuhi dengan sabar..insya allah

  2. banyaknye lagu nasyid.. mitak share yea..

  3. mintak share yea..

  4. slm syeikh..ana dload lagu nih

  5. salam…sy puan siti nak minta share…suka dgn blog saudara…tapi mcm mana nk download/copy lagu nasyid dgn bacaan ayat suci…boleh tolong saya.tk …email sitizurhidadin@yahoo.com

  6. sy suke sgt dgn blog ini, byk info..

  7. banyak betul lagu-lagu yang ada dalam blog ni ye. lagipun lagu-lagunya pun best terutama lagu daripada opick

  8. nurulnasuha binti mohd shah

    ini lagu lagu nasyid yang paling best di dunia lebih daripada lagu lagu rock lain.saya suke…

  9. nurulnasuha binti mohd shah

    penyanyi lagu du’a belum ada lagikah?saya pun baru minat lagu itu…banyak jugek lagu lagu dalam blog ustaz

  10. lagu Al-Fateh xde ke?? 😦

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: