Bahana Rumah Urut dan Khidmat Seks

ASSALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKATUH.

Nampaknya negara kita sekarang sudah menjadi seperti negara maksiat pulak. Rasanya tidak keterlaluan saya berkata begitu kerana berapa banyak pusat-pusat hiburan yang beroperasi seperti cendawan tumbuh selepas hujan di negara ini menjalankan aktiviti-aktiviti tidak bermoral seperti mengadakan pesta-pesta liar, meneguk air setan, pesta seks bebas dan banyak lagi kalau nak disebutkan di sini.

Selain pusat-pusat hiburan, rumah-rumah urut sama ada urut spa, kesihatan, batin dan sebagainya juga beroperasi bagaikan cendawan tumbuh selepas hujan. Itulah fenomena yang berlaku di negara kita.

Rumah-rumah urut ini bukan sahaja menawarkan khidmat mengurut, malah lebih daripada itu pun ada ditawarkan. Demi nafsu ingin mengaut keuntungan dan cepat kaya, tauke-tauke perut buncit berbaju pakoda serta berseluar pendek sanggup mengimport perempuan-perempuan muda dari negara jiran untuk bekerja sebagai pengurut zahir dan batin di premis-premis mereka. Pekerja rumah urut ini masuk ke negara ini ada secara haram dan ada juga secara sah menggunakan pas lawatan sosial. Kebanyakkan mereka adalah dari negara China, Tahailand, Indonesia dan lain-lain. Dari India pun ada, tetapi taklah ramai sebab berkulit gelap seperti kuali. Jadi tauke-tauke perut buncit berbaju pakoda serta berseluar pendek tidak mahu mengambil mereka bekerja sebab takut tak laku. Pelanggan pun boleh lari maaa. Tetapi ada juga yang belasah walaupun hitam. Dasar manusia buta warna!!!

Perkhidmatan rumah urut ini mengikut pakej. Ada pekej hanya mengurut sahaja tidak boleh yang lain-lain. Pekej ini paling murah sekitar RM50 ke bawah. Manakala kalau mahu yang selebihnya pelanggan dikehendaki menambah bayaran. Tambah banyak bayaran dapatlah barang baik. Tambah sedikit dapatlah macam si India tadi…hahahaha…

Siapa tak meleleh air liur bila melihat ayam-ayam tauke perut buncit berbaju pakoda serta berseluar pendek yang putih gebu umpama kapas dari China itu. Apabila nafsu sudah menguasai diri cakap jer berapa perlu tambah, sanggup tambah. Sedangkan anak bini di rumah kelaparan sudah tidak peduli lagi asalkan dapat urutan istimewa dan seks ayam China yang hanyir itu. Dasar manusia gilakan seks hanyir!!!

Bila dapat sekali. Nak dua kali. Bila dapat dua kali, nak tempah terus ayam China yang hanyir itu buat seperti isteri kedua. Setiap hari rumah urut jadi rumah kedua. Duit dalam poket pun semakin kempes. Apabila pulang ke rumah anak isteri dimaki hamun, disepak terajang seperti bola. Si anak minta duit untuk beli buku sekolah, malah tapak tangan pula yang hinggap ke pipi. Hutang pula sekeliling pinggang. Hidup jadi huru hara. Hati sentiasa resah. Beginilah bahananya apabila menjadi ketagih candu rumah urut dan seks ayam China tauke-tauke perut buncit berbaju pakoda serta berseluar pendek!!!

Bukan setakat si mata sepek sahaja yang gemar mengunjungi rumah-rumah urut yang menawarkan khidmat seks ini, si mata bulat berhidung belang berstatus Islam dan melayu juga tidak ketinggalan. Mungkin boleh mengalahkan mat-mat bangla yang berkerja buat bangunan di negara ini juga. Lebih malang dan menyedihkan lagi ada juga di antara pengunjung rumah-rumah urut ini yang sudah berusia senja bak kata orang, setiap hari “rumah kata pergi, kubur kata mari”. Kata mereka, “sebelum mengurut dan diurut elok makan pil vigra dulu, baru power!!!!”

Buat si mata bulat berhidung belang berstatus Islam dan melayu, jangan membazir wang dan masa anda. Sayangilah keluarga anda. Anak isteri anda. Mereka adalah amanah kamu. Berhentilah berkunjung ke rumah tauke-tauke perut buncit berbaju pakoda serta berseluar pendek. Ingat Allah dan kembalilah kepada-NYA.

Saya mengesyorkan apa kata suruh bini-bini anda sahaja yang mengurut di rumah. Saya rasa bini-bini anda lagi hebat mengurut daripada ayam China yang hanyir itu. Anda boleh buat bermacam-macam aksi dengan bini-bini anda. Kecuali jangan lakukan yang ditegah oleh syariat. Saya berpendapat lebih menguntungkan dan lagi save daripada berkunjung ke rumah-rumah urut itu. Anda akan dapat pahala, dapat rahmat dan redha Allah serta dekat dengan Allah. Boleh buat bekal untuk mati dan selepas mati nanti. Jiwa pun tenang daripada kamu bergelumbang dengan dosa dan maksiat!!!

Akhir kalam, saya mengucapkan syabas dan tahniah kepada Inspektor Shahabb and the geng kerana tidak jemu-jemu dan tanpa putus asa mengempur rumah-rumah urut yang menawarkan khidmat seks demi membebaskan negara kita daripada segala bentuk maksiat yang boleh merosakkan keharmonian masyarakat dan negara.

Wallahu a’lam.

© IBNISMAIL.WORDPRESS.COM

Hak cipta terpelihara. Setiap artikel @ penulisan yang tersiar di laman blog ini dihasilkan untuk tujuan perkongsian ilmu dan bersifat non-komersil. Pembaca bebas menyalin dan menyebarkan artikel yang terdapat di sini, namun mohon kerjasama agar segala bahan sama ada berbentuk artikel, video dan lain-lain yang di ambil daripada laman blog ini diberikan “kredit” dengan meletakkan alamat https://ibnismail.wordpress.com sebagai sokongan anda. Perlu ditegaskan di sini juga, sekiranya terdapat pertentangan dengan fakta terutamanya al-Quran dan al-Hadith, maka penulisan ini adalah terbatal dan tidak sah dengan sendirinya. Selain itu, pemilik blog Kalam Abu Musaddad tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku kerosakan atau masalah pada system komputer pelawat semasa @ sesudah melawat laman ini. Mohon ampun dan maaf juga sekiranya terdapat artikel @ penulisan di laman ini yang menyentuh dan tidak disenangi hati para pelawat.

©Abu Musaddad
Tanjung Manis, Sarawak.
Isnin 02.00 am
26 Julai 2010 / 14 Sya’aban 1431
ibnismail.wordpress.com

Advertisements

About Abu Musaddad

"Setiap setangga ilmu ku tingkat...Insaflah aku jahilnya diri...Keinginan panjang, kehidupan singkat. Tapi....Aku tak bosan, dalam mencari..."

Posted on 26 Julai 2010, in Isu Semasa and tagged , , , . Bookmark the permalink. 2 Komen.

  1. ~~~Salam,Misz bab mengurut mmg panday..tapi kalau dah mngurut hingga dapat dosa…bek keje cuci pinggan ..misz lagi rela ,asalkan halal..

  2. mmg ramai yg dah ketagih. hmm

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: