Masa Tidak Mengizinkan Kita…

Assalamualaikum Warahmatullahi Wabarakatuh.

masaku

MASA. Hampir seminggu lebih ana tidak mencatatkan sesuatu di blog ini.

Ramai di antara sahabat-sahabat dan rakan-rakan pembaca Kalam Abu Musaddad bertanya melalui komentar dan email, ke mana ana pergi ? Kenapa begitu lama tak update blog ini ? Biasanya setiap hari kalam ini berbicara dengan pelbagai isu dan juga cerita yang menarik.

Sebenarnya ana tak ke mana-mana pun. Masih di sini… Cuma masa tidak mengizinkan kita bersama di laman maya ini. Sejak akhir-akhir ini ana sibuk sedikit kerana pelbagai aktiviti sekolah dan juga ingin membereskan kerja-kerja yang belum selesai sebelum cuti akhir tahun 2009 bermula dan tahun baru 2010 muncul.

Aktiviti terkini dan merupakan aktiviti terakhir SK Tanjong Manis ialah “Majlis Kecemerlangan Pelajar dan Penyampaian Sijil” bagi tahun 2009 yang akan di adakan pada hari isnin (16 November 2009) bermula pada pukul 08.00 pagi.

Ana mengucapkan jutaan terima kasih kepada sahabat-sahabat pembaca setia laman Kalam Abu Musaddad kerana sudi bertanya khabar dan menyokong laman blog ini.

Insyaallah ana akan terus berbicara melalui kalam ini sekiranya diizinkan Allah SWT dan mempunyai waktu untuk terus bersama anda.

Sekian terima kasih.

Tanjong Manis, Sarawak.
Sabtu.
14 November 2009 M / 26 Zulkaedah 1430 H
https://ibnismail.wordpress.com

About Abu Musaddad

"Setiap setangga ilmu ku tingkat...Insaflah aku jahilnya diri...Keinginan panjang, kehidupan singkat. Tapi....Aku tak bosan, dalam mencari..."

Posted on 14 November 2009, in Tentang Aku. Bookmark the permalink. 3 Komen.

  1. Salam, tahniah dgn kewujudan laman blog yang sgt menarik. sy cma sparuh jln. mudah2an dlm cuti nt dptlah sy updatekan blog sy juga. tgs sbg guru memang tak akan berhenti.sy juga sibuk menguruskan pelajar2 program selepas PMR. Jika tidak hujan, dapatlah diadakan penyampaian hadiah kpd pelajar2 yang terlibat dlm pelbagai pertandingan yg tlh dilaksanakan.

    ****KAM : Waalaikummussalam wbt dan salam silatulrahim buat zaira….Terima kasih di atas kunjungannya….em alhamdulillah hari ini semua aktiviti dah selesai, cuma tunggu meeting akhir tahun khamis ini…lepas tu chowww balik kg…hahahaha….rindu sangat kt kg tu…risau jugak ni takut tak dapat balik sbb dgr kabar kelantan banjir plak….hehehehe…..****

  2. assalamualaikum…
    semoga bapak tetap memberikan kepada para pembaca artikel yang menarik lagi…
    agar semua orang bisa menimati artikel hangat dari bapak..

    ****KAM : Waalaikummussalam wbt…Terima kasih Fi’ kerna memberi sokongan…Insyaallah saya tak akan berhenti menulis selagi diizinkan Allah SWT. Apa khabar di sana….harap2 semuanya sukses….
    Salam persahabatan….Dari Abu Musaddad….****

  3. assalamualaikum ustaz
    semoga sukses selalu…selamat menyambut aid adha..wassalam

    ****KAM : Waalaikummussalam wbt….Alhadulillah semuanya sukses…Harap ustaz yie pun gitu jugak….”SELAMAT HARI RAYA AIDIL ADHA BUAT USTAZ YIE SEKELUARGA juga……”ada masa datang umah ana buat akikah tuk putri kami…..****

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: