Bingun dan Buntu!!!

Assalamualaikum Warahmatullahi Wabarakatuh.

Picture00391

PELIK. KAM masih bingun dan buntu memikirkan kenapa “Background Color” dan “Border” pada blog ini boleh hilang ? Adakah blog ini telah diceroboh oleh mereka yang tidak bertanggungjawab ? Tak mungkin diceroboh. Ahhhh pening…pening…

Kekawan tengok sendirilah apa dah jadi dengan blog KAM ni. Dulu ada background, sekarang kosong jer. Menarik tak ? Kalau kekawan dan pengunjung boleh terima Alhamdulillahlah…KAM dah cuba adjust tetapi tak jadi jugak. Sekiranya ada kekawan dan pengunjung yang sama theme bolehlah kongsi bersama camner nak letak background tu balik.

Kalau sebelum ni pernah juga berlaku semua gambar-gambar kartun kat artikel “13 Langkah hilangkan Mengantuk dan Tekanan” hilang dan kosong..KAM perasan sebab ada pembaca komen “kenapa dia tak boleh lihat gambar-gambar kartun tu…” Hairan kenapa boleh jadi macam tu..????

Bingun dan Buntu…!!!

Tanjong Manis, Sarawak.
Rabu.
19 Ogos 2009 / 28 Sha’ban 1430 H
https://ibnismail.wordpress.com

About Abu Musaddad

"Setiap setangga ilmu ku tingkat...Insaflah aku jahilnya diri...Keinginan panjang, kehidupan singkat. Tapi....Aku tak bosan, dalam mencari..."

Posted on 19 Ogos 2009, in Tentang Aku. Bookmark the permalink. 1 Komen.

  1. waalaikumusallam

    Mungkin virus tu, pakai anti virus jenis apa ?

    terima kaseh dan salam hormat.

    ****Alhamdulillah…Hari ini khamis 20 Ogos 2009, blog ini kembali seperti biasa…Entah cmner bila buka tadi ia kembali seperti yang asal…Syukur alhamdulillah….****

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: