Selamat Hari Raya Aidilfitri 1429 H

Ucapan : Kalam Abu Musaddad mengucapkan “ SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI MAAF ZAHIR DAN BATIN “ khususnya buat ayahanda dan bonda sekeluarga, adinda Zakiah, saudara-mara, kawan-kawan serta sahabat yang mengenali diri ini, dan tidak lupa juga kepada seluruh warga pendidik SK Tanjung Manis serta pembaca setia Kalam Abu Musaddad. Sekiranya ada terkasar bahasa dan tersalah kata harap dimaafkan. Semoga kedatangan syawal kali ini dirai dengan penuh keinsafan. Berhati-hati ketika memandu apabila pulang ke kampung anda.

Buat ayahanda dan bonda sekeluarga dan adinda Zakiah, Salam sayang dan rindu SOKMO buat kalian semua, Ingat …Makan lemang dan rendang tu, jangan lupa abang kat sini yer….

Advertisements

About Abu Musaddad

"Setiap setangga ilmu ku tingkat...Insaflah aku jahilnya diri...Keinginan panjang, kehidupan singkat. Tapi....Aku tak bosan, dalam mencari..."

Posted on 28 September 2008, in Tentang Aku. Bookmark the permalink. 14 Komen.

  1. Selamat Hari Raya Aidil Fitri , Maaf Zahir Dan Batin buat cikgu dan rakan semenanjung disana. Kak Aida juga memohon ampun dan maaf sekiranya ada tersilap kata. Jemput ler datang ke rumah…

    ****KAM : Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir & Batin juga buat Kak Aida sekeluarga dan seluruh warga Jabatan Pelajaran Melaka. Semoga Aidilfitri kali ini lebih bererti dan diraikan penuh keinsafan…Insyaallah…ader rezeki nanti saya turun melaka…he he..serbu umah akak…he he…****

  2. saya nak pinjam gambar tu ye…nak wish hari raya utk kwn2
    thanx

    ****KAM : Em kalau pinjam kena hantar balik tau…he he he…gurau jer…amik ler…****

  3. hehe..sib baik pinjaman x perlu byr..hehe…thanx 😉

  4. Assalamualaikum salam syawal ambo ucapkan. ah molek dih…xpo la ambo nak ucapkan salam ramadhan buat ustaz sekeluarga dan salam syawal juga. semoga kita harungi syawal ini dengan wajah yang ceria selamnya……insyaallah..maaf ko ambo banyak2 deh ustaz…wassalam

  5. hebat hebat hebat

  6. selamat menjalani ibadah puasa dgn tabah dan ikhlas tidak lupa jgk selamat menyambut hari Kemerdekaan yg ke 53 tahun untuk semua rakyat Malaysia..

    dan jugak Selamat Menyambut Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir dan Batin kepada semua Umat Islam…

    kt sini sy nak minta copy pic ni cantik untk wish for my all friend..

  7. mohon pinjam gambar raya ni ya

  8. sy nk pinjam gambar ni utk nk ucpkan salam aidilfitri utk kwn2..terima kasih=)

  9. salam..sy nk amek gmbr nie untuk blog sy..sy xnk pinjam..haha!..thanks~

  10. minta izin copy gambar…
    menarik…
    terima kasih….

  11. selamat hari raya…
    maaf zahir dan batin diucapkan…
    kepada sesiapa yang mengenali diri INi…

  12. asm tuan, boleh saya guna imej di atas utk whatsapp profile grup rakan2? terima kasih, shahrul

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: