Soalan Exam Pertengahan Penggal 1 2011 Siap!

Assalamualaikum Warahmatullahi Wabarakatuh.

Alhamdulillah puji dan syukur kehadratMu ILAHI dengan kekuatan dan semangat yang ENGKAU berikan kepadaku akhirnya soalan exam pertengahan penggal 1 tahun 3 dan 4 2011 telah siap sepenuhnya.

Lega rasanya bila dah beres semua. Kepala pun rasa kurang berdenyut sedikit. Kah..kah..kah…

Minggu depan 08 Mac 2011 semua pelajar SK Tanjong Manis akan menghadapi exam pertengahan penggal 1. Di harap semuanya sudah bersedia untuk menghadapi exam tersebut.

Lepas exam nanti sekolah pula bercuti selama seminggu. Ada kawan sudah menempah tiket untuk balik kampung. Tapi saya dan family tetap still di sini. Ingat nak bawa depo pi makan angin tu pun kalau ada baget lah….kah…kah..kah…

Kalau baget tak cukup almaklumnya makan angin kat Tanjong Manis sajelah….

Manakala bagi kawan-kawan yang melangsungkan perkahwinan pada musim cuti sekolah bulan Mac ini saya sekeluarga mengucapkan “SELAMAT PENGANTIN BARU” semoga anda dan pasangan hidup bahagia dunia dan akhirat.

Bagi kawan-kawan yang berada di semenanjung, yang telah mengirimkan kad jemputan saya sekeluarga memohon jutaan kemaafan sebab tidak dapat hadir majlis anda kerana kami tidak balik kampung cuti kali ini. Hanya sekalung doa tulus ikhlas kami kirimkan dari bumi Borneo ini. Panjang umur boleh jumpa lagi. Insyaallah.

Wallahu a’lam.

 

© IBNISMAIL.WORDPRESS.COM

Hak cipta terpelihara. Setiap artikel @ penulisan yang tersiar di laman blog ini dihasilkan untuk tujuan perkongsian ilmu dan bersifat non-komersil. Pembaca bebas menyalin dan menyebarkan artikel yang terdapat di sini, namun mohon kerjasama agar segala bahan sama ada berbentuk artikel, video dan lain-lain yang di ambil daripada laman blog ini diberikan “kredit” dengan meletakkan alamat http://ibnismail.wordpress.com sebagai sokongan anda. Perlu ditegaskan di sini juga, sekiranya  terdapat pertentangan dengan fakta terutamanya al-Quran dan al-Hadith, maka penulisan ini adalah terbatal dan tidak sah dengan sendirinya. Selain itu, pemilik blog Kalam Abu Musaddad tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku kerosakan atau masalah pada system komputer pelawat semasa @ sesudah melawat laman ini. Mohon ampun dan maaf juga sekiranya terdapat artikel @ penulisan di laman ini yang menyentuh dan tidak disenangi hati para pelawat.

Tanjung Manis, Sarawak.
02 Mac 2011 / 27 Rabiul Awal 1432
ibnismail.wordpress.com

About these ads

About Abu Musaddad

"Setiap setangga ilmu ku tingkat...Insaflah aku jahilnya diri...Keinginan panjang, kehidupan singkat. Tapi....Aku tak bosan, dalam mencari..."

Posted on 2 Mac 2011, in Ucapan, UMUM and tagged , , . Bookmark the permalink. 1 Komen.

  1. rakan sekongsi maklumat demi untuk ummah yang tercinta

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

Ikut

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 859 other followers

%d bloggers like this: